De Thuisgalerie

Dit jaar (2019) word ik 60 en dat leek mij het juiste moment om mijn eigen thuisgalerie te starten. Sinds ik een schilderij van mij bij iemand thuis had zien hangen loop ik met dat idee in mijn hoofd omdat ik toen zag dat een schilderij pas dan echt tot zijn recht komt. Nu hebben we de knoop doorgehakt en hebben we onze eigen huiskamer ingericht als een galerie.
Ook in mijn atelier kan een kijkje worden genomen.
Natuurlijk blijft het ook mogelijk om via deze site werk aan te schaffen.

Dus voor een ieder die graag eens een kijkje wilt komen nemen in het atelier en de galerie, u bent van harte welkom.

Wel willen we u vragen om even vooraf een belletje, appje of mailtje te sturen zodat we de koffie alvast kunnen zetten.

Natuurlijk houden wij ons ook aan de 1,5 mtr regel en daarom kunnen er jammer genoeg maar 4 personen tegelijk de galerie bezoeken. Toch hopen we niet dat dit een belemmering zal zijn en nodigen iedereen hierbij van harte uit.

Het adres is;

Unikenstraat 105 9501 XJ Stadskanaal

tel; 06-82984681 email; ggressie@gmail.com

Ook voor al uw andere vragen mailt of belt u naar boven vermeld mailadres of telefoonnr.

Om toch een indruk te geven van de Thuisgalerie heb ik onderstaand filmpje van onze huiskamer op youtube gezet.

Reacties zijn gesloten.